Over WATT Factory

De complexiteit van moderne steden vraagt om nieuwe vormen van samenwerking. De uitdagingen moeten in een co-creatief kader worden aangepakt. Een slimme stad heeft slimme burgers nodig om het voortouw te nemen in de richting van een duurzame toekomst die door middel van technologie mogelijk wordt gemaakt, maar zeker ook door de mens.

Neem contact op!

Team


Christine Hutsebaut

Christine Hutsebaut

General Manager


christine@wattfactory.be

Silke Van Gheluwe

Silke Van Gheluwe

Community Manager


silke@wattfactory.be

Filip Vandamme

Filip Vandamme

Coordinator Accelerator Programme 


filip@wattfactory.be


Onze oprichters

WATT Factory combineert de expertise en het enthousiasme van vijf ervaren ondernemers gemotiveerd door duurzaamheid en innovatie.

Ik denk dat het als CEO van een technologiebedrijf belangrijk is om anderen te ondersteunen in hun ondernemerschapsplannen. Naast het creëren van een sterke lokale gemeenschap, is het ontwikkelen van een uitgebreid internationaal netwerk met dezelfde focus een prioriteit.

Jonas Dhaenens, CEO Intelligent


De domeinen van de klimaatverandering en de slimme steden zijn zowel actueel als toekomstgericht en behandelen zoveel onderwerpen.

Nicolas Béarelle, CEO Re-Vive

Ik zet mij al 25 jaar in als ondernemer en CEO bij Transics om in Smart Cities & Climate ondernemingsprojecten te ontwikkelen, om samen exponentiële groei te realiseren.

Walter Mastelinck, Founder & ex-CEO Transics

Ik waardeer de nieuwe toepassing van leegstaande gebouwen, het is aantrekkelijk om nieuw leven te brengen in verouderde delen van de stad en nieuwe dynamiek te creëren.

Alex De Witte, Real Estate Entrepreneur

Dit project helpt ondernemers door middel van mentoring en kennis. Mijn ervaring als serial entrepreneur heeft dit als zeer nuttig ervaren.

Stephan Bostoen, Serial Entrepreneur

WATT Factory is een levendige gemeenschap vol gepassioneerde ondernemers en creatievelingen

Contact

WATT Factory
Vlasgaardstraat 52
9000 Gent
info@wattfactory.be

Volg ons op social media