Title

Mobly

2019

De autoverzekering die uw mobiliteit verzekert. Of u nu de fiets, de bus, de step of de segway neemt, met Mobly bent u verzekerd voor elke kilometer, ongeacht uw vervoermiddel, met het voordeel dat u alleen de kilometers betaalt die u met de auto hebt afgelegd.
Verander uw auto in een aansluitende auto. Krijg de volledige controle over uw auto met de Dongle, een klein stukje hardware dat u eenvoudigweg in uw auto kunt aansluiten. Zo sluit u uw auto aan op de app, waarmee u op elk moment de status van uw auto kunt controleren en op eventuele storingen kunt anticiperen.

EagleBe

2019

EagleBe is een Smart City project dat in Vlaanderen van start ging met 53 referenties, en binnenkort ook in Brussel en Wallonië. EagleBe verbindt de burger met het stadsbestuur, en verbindt de verschillende diensten binnen het stadsbestuur/politie... EagleBE zorgt ervoor dat de schoolroutes beschermd zijn wanneer nieuwe werken worden toegelaten en dat de stad over de geplande hinder op straat communiceert. De oplossing wordt getest in Vlaanderen en is klaar om de wereld te veroveren.

Etheclo

2019

Etheclo is de combinatie van een herbruikbare koelbox met een monitoringsysteem, samen of apart gebruikt. De etheclobox maakt een veilige levering van temperatuurgevoelige goederen mogelijk zonder de noodzaak van een koelvloot - de doos ziet eruit als een standaard pakket, maar met de extra van de integreerbare 'etheclomonitor' die een e2e monitoring van de temperatuur mogelijk maakt.
Etheclo is in staat om klanten te ondersteunen bij het transport van temperatuurgevoelige goederen naar hun laatste kilometer klanten en kan hen adviseren hoe dit op een correcte, ecologische en veilige manier te doen.

Zero Friction

2019

Zerofriction biedt een meet- en facturatieplatform aan dat; 1. Efficiënt en zeer gebruiksvriendelijk is 2. Gemakkelijk toegankelijk en schaalbaar SAAS Pay-as-you-use platform, geen investeringen vooraf 3. 100% gericht op de warmte- en koudemarkt 4. Biedt een end-to-end zicht op de waardeketen, wat de klanten transparantie biedt. Dit leidt tot een geoptimaliseerd verbruik zodat we klimaatdoelstellingen gemakkelijker kunnen bereiken. Zerofriction wil warmteleveranciers maximaal ondersteunen door middel van
digitale oplossingen, die innovatief maar ook relevant zijn.

Alumni

Testimonials from our alumni

Thomas Celen - Zapfloor
Stefaan Aelbrecht - OpenMotics
Torsten & Bjorn Robbens - Saroléa
Jorim Rademaker - Manual.to
Alexander De Bièvre – Mobit
Jo Pannecoucke – TakeAir
Wouter Kestelyn – D-Centralized
Chris de Guytenaer – BATTmobiel

Klaar om jouw bedrijf een boost te geven?

Contact

WATT Factory
Vlasgaardstraat 52
9000 Gent
info@wattfactory.be

Volg ons op social media