The Smart City Hub

Maak deel uit van onze gemeenschap van gamechangers!
Ontdek ons

WATT Factory

is een levendige gemeenschap van ondernemers en creatieven gericht op Smart Cities & Climate Change. Of je nu een startup bent op zoek naar groeimogelijkheden, een spannend evenement organiseert of gewoon geïnteresseerd bent in een geweldige coworking plek of je eigen kantoor, je vindt je tweede thuis bij WATT Factory.

WATT Factory heeft een unieke Smart City Accelerator. Het programma voor 2019 richt zich op Smart Mobility, Smart Energy en Smart Buildings. WATT Factory organiseert dit programma in samenwerking met The Beacon (www.thebeacon.eu) en de stad Mechelen.

We worden geconfronteerd met overvolle wegen, lucht- en bodemvervuiling, de nood aan meer en betere huisvesting om onze groeiende bevolking te bereiken en het vervelende feit dat er geen "Planeet B" is om naartoe te migreren.  Tegelijkertijd biedt technologie geweldige mogelijkheden om onze wereld duurzamer te maken en onze levenskwaliteit te verbeteren.

Bij WATT Factory werken we nauw samen binnen ons ecosysteem om het potentieel van open innovatie tussen starters, bedrijven, kennisinstellingen en publieke partners te ontketenen.

Hier kom jij in beeld!Werk- en evenementenruimte

Of je nu een freelancer bent, jij en twee van jouw vrienden net een bedrijf zijn gestart of je hebt al een indrukwekkend bedrijf opgericht, je kan terecht bij WATT Factory!
Wij bieden full-service coworking plekken en flexibele werkruimte aan om ervoor te zorgen dat je je kan concentreren op jouw kernactiviteiten. WATT Factory kan jouw tweede thuis worden.

WATT Factory Accelerator Programma

Er worden maximaal vijftien veelbelovende starters geselecteerd voor een zes maanden durend programma. De startende bedrijven worden op hun groeipad begeleid door middel van een geïndividualiseerd programma, waarbij wordt gewerkt aan de mogelijkheid tot financiering, klanten en partners.

De gekozen starters worden lid van een unieke gemeenschap. Het programma omvat peer-to-peer coaching en diepgaande workshops.Geloof ons niet zomaar op ons woord:

  Het programma heeft ons in staat gesteld om enorm te schalen, dankzij een goede begeleiding en de klantenintroducties.

  Thomas Celen - CEO Zapfloor

  Het WATT Factory Accelerator Programma was het geschikte concept op het perfecte moment.

  Stefaan Aelbrecht - OpenMotics

  Je komt voor de geweldige werkomgeving, je blijft voor de fantastische sfeer!

  Wouter Smet – TinkerTanks

  Werken bij WATT Factory voelt als deel uitmaken van een grote familie van mensen die gekke dingen doen, elkaar ondersteunen - tijdens de werkuren maar ook daarna....

  Kenny Defrijn - Too Good To Go

  Een plek waar werken leuker is door de mix van interessante mensen, gezellige werkplekken en unieke ontmoetingen bij de koffiehoek.

  Sven Vandendriessche - VDD Consultancy

  In de levendige gemeenschap van ondernemers kan ieder individu werken aan zijn eigen creatieve ontwikkeling.

  Jolien Van der Meulen - A1 Planning

  Ik wou dat ik er meer kon zijn!

  Arnout Van den Bossche

  Ik vind het heerlijk om in de WATT Factory te werken, het is een plek waar je elke dag nieuwe mensen ontmoet en waar je van elkaar kan leren.

  Elizabeta Velica – Qualifio

  Een van de meest productieve kantoorruimtes waar we ooit een voet in hebben gezet, gerund door fantastische eigenaars en bezet door geweldige mensen.

  Nikolas Taillieu – BallistiX

  Een verzameling bedrijven van enthousiaste collega's van jong en oud, van de kleinste start-up tot de grootste afvalpreventiebeweging.

  Guylian De Clercq – Studer

  Mijn perfect toevluchtsoord voor een dag van geconcentreerd werken.

  Aart De Zitter – BeSpoken

  Dankzij onze wederzijdse samenwerking kunnen bedrijven van WATT Factory gebruik maken van onze elektrische auto's zonder dat ze daarvoor een toegangsprijs hoeven te betalen. Samen installeerden we een "slim oplaadstation" voor onze elektrische auto's - de volgende stap naar een duurzamer energiegebruik!

  Clara Vanderschueren – Partago

  Epilog sloot zich vanaf het begin aan bij de WATT Factory. We zien de gemeenschap mooi groeien met veel evenementen en interne interacties tussen bedrijven. Het is echt een prachtige plek om te werken en ervaringen te delen.

  Gregor Strobbe – Epilog

  Werken in een innovatieve omgeving, omringd door gemotiveerde bedrijven, ontplooit zich in ons eigen voordeel.

  Hanne Vanderschuren – TakeAir

  Watt Factory is voor ons de ideale omgeving omdat we voortdurend gestimuleerd en gemotiveerd worden door andere jonge ondernemers.

  Philippe Meire – March

  Watt Factory is onze perfecte plek voor het regelen van afspraken en het ontvangen van potentiële klanten in een hippe omgeving.

  Erwin Decoene – Soov

  Watt Factory is voor ons de ideale omgeving omdat we voortdurend gestimuleerd en gemotiveerd worden door andere jonge ondernemers in hetzelfde gebouw.

  Christophe Van Huele – Solvice

  Warme koffie en een koele sfeer, je hebt niet veel meer nodig om een werkplek tot ontplooiing te laten komen. WATT Factory bruist altijd van de bedrijvigheid en het WATT-team is een Belgische parel. Het is net als thuis ,weg van huis.

  Laurens Goethals - Bothrs

  WATT Factory staat altijd open voor nieuwe introducties, workshops en evenementen waardoor het een zeer inspirerende omgeving is om in te werken. Voor ons is WATT Factory een tweede thuis.

  Josephine Clarys - Arthur & The Sisters

  De persoonlijke begeleiding en de vele workshops over prijsstelling, reclame en marketing hebben mij veel geleerd en een fantastisch netwerk opgeleverd.

  Wouter Kestelyn - D-Centralized

  De persoonlijke begeleiding en de vele workshops over prijsstelling, reclame en marketing hebben mij veel geleerd en een fantastisch netwerk opgeleverd.

  Jo Pannecoucke - TakeAir

  Voorafgaand aan het programma overwogen we al een investeringsronde, maar we wisten niet hoe we dit moesten aanpakken.

  Alexander De Bièvre - Mobit

  De mensen waren erg oprecht over de uitdagingen waar ze voor stonden, zodat we samen naar oplossingen konden zoeken. Ik heb zelfs twee klanten gevonden.

  Chris De Guytenaer - BATTmobiel

Contact

WATT Factory
Vlasgaardstraat 52
9000 Gent
info@wattfactory.be

Volg ons op social media