TinkerTanks

TinkerTanks

Het helpen bij de groei van uw bedrijf in team, processen en inkomsten met behulp van SalesForce, 's werelds nummer 1 CRM.
Too Good To Go

Too Good To Go

Too Good To Go verbindt gebruikers met heerlijk onverkocht voedsel uit diverse winkels en restaurants in heel Europa.
VDD Consultancy

VDD Consultancy

VDD Consultancy is de expert op het gebied van ouderen- & thuiszorg, rust- en verzorgingstehuizen, woonzorgcentra en levensbegeleiding voor België.
A1 Planning

A1 Planning

Als architectenbureau kiezen we voor leuke en frisse innovatie, het resultaat van een intensief ontwerpproces. Creativiteit en gedrevenheid hebben een vaste plaats in ons team.
Arnout Van den Bossche

Arnout Van den Bossche

Ik doe zowel voor openbare theaters als voor privé-bedrijfsevenementen een stand up comedy in het Nederlands, Frans en Engels.
Qualifio

Qualifio

Qualifio is Europa's krachtigste online platform om een digitaal publiek te betrekken en gegevens te verzamelen door het creëren en publiceren van virale interacties op websites, mobiele apps en sociale media.
BallistiX

BallistiX

Wij definiëren, ontwerpen, bouwen en schalen digitale producten voor start-ups, innovatieteams en overheden.
Studer

Studer

Wij zijn een uitzendbureau dat gespecialiseerd is in de Horeca & Event sector en dat voornamelijk werkt met studenten en flexwerkers. Wij werken met het motto: werken waar je wilt, wanneer je wilt.  
Indea

Indea

Wij helpen industriële bedrijven hun energiekosten te verlagen. Dit door de operationele efficiëntie van procesinstallaties te verbeteren en ongewenste variabiliteit te verminderen.
BeSpoken

BeSpoken

BeSpoken helpt bedrijven bij het zoeken, vinden en vertellen van opmerkelijke en duurzame verhalen die uiteindelijk het verschil zullen maken.
Partago

Partago

Partago is een coöperatieve onderneming van mondige burgers: gedeelde elektrische auto's in uw buurt, snel en gemakkelijk te boeken met onze app.
Epilog

Epilog

Epilog levert EEG-diagnostische technologie op maat van klinische professionals door middel van een klantgericht servicemodel.

TakeAir

TakeAir

Door onze moderne manier van leven brengen we meer dan 92% van ons leven binnen door. TakeAir is toegewijd aan het verbeteren van de gebouwde omgeving door middel van Microbial Architecture. Deze techniek voorziet gebouwen van een natuurlijk uitgebalanceerd microbioom.


March

March

Wij begeleiden ervaren KMO's, jonge ondernemers en startende ondernemingen in hun zoektocht naar bedrijfsvastgoed. We helpen bedrijven door het hele proces, van de eerste zoektocht tot aan de overeenkomst. 
Soov

Soov

Soov is de Belgische agent voor het Amerikaanse bedrijf Soraa. De LED's leveren licht van ongeëvenaarde kwaliteit: het volledige spectrum van zichtbaar licht en een unieke weergave van kleuren en witte tinten.
Solvice

Solvice

Solvice levert producten en diensten op het gebied van optimalisatie en planning voor logistiek, personeelsplanning en productie.
Bothrs

Bothrs

Wij zijn twee broers die geobsedeerd zijn door technologie. Samen met ons team ontwerpen en creëren we de digitale ervaringen van morgen. We zijn gespecialiseerd in gesprekstechnologie door gebruik te maken van een tijdgebonden proces. Sneller betere producten maken, dat is waar het bij Bothrs om draait.

Arthur & The Sisters

Arthur & The Sisters

Arthur & The Sisters maakt een gezond en smakelijk ontbijt toegankelijk voor een breed publiek. Vers gebakken granolas, instant havermout, gezonde backing kits, enz. Tarwevrij - geen geraffineerde suikers - geen conserveringsmiddelen of andere toevoegingen. 


Appetizer

Appetizer

Appetizer is er om het eindelijk mogelijk te maken om van een digitaal idee naar een toepassing voor iedereen te gaan.
app-etizer.eu 
Zero Friction

Zero Friction

Onze missie: rust en vrede bieden aan warmteleveranciers en gebouwbeheerders door het administratieve gewicht van hun schouders te nemen.
OpenMotics

OpenMotics

Het platform van OpenMotics combineert betaalbare open source hardware met moderne cloud-oplossingen. Het platform leert van uw gedrag en kan uitbreiden naar uw persoonlijke behoeften door zich te abonneren op extra diensten. 
VivaVerde

VivaVerde

Oplossingen voor een duurzamer dagelijks leven. Wij zijn ervan overtuigd dat het mogelijk is om uw impact op de planeet te verminderen door kleine veranderingen in uw dagelijks leven. Onze oplossingen zijn praktisch, duurzaam en komen altijd met voldoende uitleg. 
Crisscrossing

Crisscrossing

Slimme marketing - en meer - op maat van KMO's en startende ondernemingen. CrissCrossing biedt specifiek advies, aangepaste oplossingen en praktische ondersteuning om uw commerciële ontwikkeling te stimuleren.
Xylos

Xylos

Mensen inspireren met technologie. Xylos levert ICT-oplossingen die bijdragen tot het succes van uw organisatie. Van strategisch advies over uw digitale transformatie tot het begeleiden van uw gebruikers bij deze verandering.
FilmFolie

FilmFolie

Creatief en visueel productie bedrijf. Het vastleggen en afbeelden van momenten van geluk. Dat is waar het bij FilmFolie om draait. Wij vertellen uw verhaal met inhoud die we graag creëren en u zult het leuk vinden om te delen. Ons doel is om emoties op te roepen door buiten de gebaande paden te denken. 
Techorama

Techorama

Techorama is een jaarlijkse internationale technologieconferentie (2 dagen) in België en Nederland. Elk jaar verwelkomen we ontwikkelaars, IT-professionals, Data Professionals en SharePoint om zich onder te dompelen in de nieuwste IT-kwesties. Wij bieden een unieke ervaring met kwaliteitsthema's gegeven door de beste sprekers ter wereld. 
SmartEnds

SmartEnds

Ons bedrijf is toegewijd aan het helpen van startende en grotere bedrijven bij het bouwen van geïndustrialiseerde sensoroplossingen. We zijn bijzonder goed in het creëren van goedkope POC's en we bieden een goedkope sensorproductie. 
EH Architects

EH Architects

Wij streven naar intensieve begeleiding, esthetiek, technische ondersteuning, kwaliteit, ruimte, licht & zicht.
Human Matters

Human Matters

Connecting Communication is een concept dat mensen inspireert om op een krachtige en respectvolle manier te communiceren. Het helpt om op ieder moment duidelijk te maken wat belangrijk voor je is en wat je nodig hebt. Wij bieden trainingen & workshops aan om uw communicatie te laten werken! 
Flow Pilots

Flow Pilots

Flow Pilots maakt apps met behulp van een scrum-gebaseerde agile ontwikkelmethode. Het grote voordeel is dat de ontwikkeling een aantal iteraties doorloopt. Na elke iteratie leveren we een volledig functionele versie van de applicatie, gebaseerd op de scope die voor die sprint is gedefinieerd. 
Pawshake

Pawshake

Vind echte dierenvrienden om voor uw huisdier te zorgen! Controleer de beschikbaarheid van uw favoriete oppas, ontmoet en boek! Nu bent u er zeker van dat uw hond een goed verblijf zal genieten! 
Tuatara

Tuatara

Tuatara zorgt voor een duurzame impact. We helpen drukke managers om de juiste duurzame en rendabele oplossingen in de praktijk te brengen.  
Aardig Gedacht

Aardig Gedacht

Ecologisch pleisterwerk, badkamers, schilderen, isoleren, gevelafwerking, maatwerk en nog veel meer.... Met ecologische materialen creëren we een aantrekkelijke warmte, een thuis waar u zich in kunt vinden.

Wil je een WATTfactorian worden?

Contact

WATT Factory
Vlasgaardstraat 52
9000 Gent
info@wattfactory.be

Volg ons op social media